Sudenpennun lupaus

Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani, omaa maatani ja maailmaa, toteuttaa sudenpennun ihanteita ja olla avuksi toisille.

Sudenpennun ihanteet

kunnioittaa toista ihmistä
rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä

Tervapartiossa kokoontuu tällä hetkellä kaksi sudenpentu-laumaa, Villit sudet ja Hopeakärpät.

Sudenpennut ovat 7-9 -vuotiaita partiolaisia. Sudenpennut kokoontuvat 8-12 sudenpennun laumoissa, joita johtaa aikuinen akela.

Sudenpentu tekee retkiä pesästään ulkopuoliseen maailmaan, vielä kuitenkin lähellä kotipesää. Sudenpentu on innokas, reipas ja riehakas, mutta herkkä. Toimintaa kuvaavat sanat: puuhailu, tarinat, tutustuminen, harjaantuminen ja ohjeiden mukaan toimiminen.

Sudenpennut tekevät jälkiä, jotka koostuvat askeleista. Jälki koostuu muutamasta pakollisesta askeleesta ja vähintään kahdesta vapaavalintaisesta askeleesta. Sudenpennut valitsevat valinnaiset askeleet yhdessä akelan kanssa. Toimintavuoden aikana tehdään noin 6 - 10 jälkeä. Kun jälki on tehty kokonaan, sudenpentu saa kankaisen jälkimerkin paitaansa ommeltavaksi.

Sudenpennut kokoontuvat viikottain laumailtoihin sekä käyvät retkillä. Sudenpennut käyvät myös muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä, piirin sudenpentutapahtumissa tai sudenpentujen partiotaitokilpailuissa

(lähde http://toiminta.partio.fi/)